Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Expedo inspiráció: Dizájnos lakás Barbara Stříteská szerint

Eliška Kašperanová
16.4.2024

Ebben a cikkben együtt inspirálódunk a dizájnos életmódról Barbora Stříteská influencer szerint. Barbara a Likehouse 1 című valóságshow-ban vált ismertté, azóta pedig főleg az Instagramon és a Tiktok oldalon aktív, ahol a mindennapjairól készít tartalmakat, kisfia születése után pedig az anyukáknak szóló tartalmakra is koncentrál. Örülünk, hogy az Expedo bútorai is részei ennek a modern életérzésnek.

Expedo inspiráció: Dizájnos lakás Barbara Stříteská szerint

A nappaliban három termék található az eshopunkból, amelyek ugyanabba a SOVA kollekcióba tartoznak, amely három színválasztékban kapható. Mutassuk be őket egyenként.

Az első közülük a SOVA dohányzóasztal fehér színben. Ez egy modern dohányzóasztal tárolóhellyel egy fiók és egy nyitott polc formájában. A magas fémlábak biztosítják a stabilitást és a légiességet. Világos színének köszönhetően ideális választás kisebb nappalikba.

coffee table.jpg (173 KB)

A következő termék, amelyet Barbara tőlünk kapott, a SOVA TV asztal. Rengeteg tárolóhelyet kínál két ajtós szekrény és egy nyitott polc formájában, amely alatt egy fiók található. A dohányzóasztalhoz hasonlóan magasabb fémlábakon áll, amelyek stabilitást és légiességet kölcsönöznek az asztalnak.

tv stand.jpg (104 KB)

A sorozat utolsó terméke, amelyet Bára választott tőlünk, a SOVA 2 komód. A komód sok tárolóhelyet tartalmaz három tágas fiók és három ajtóval zárható szekrény formájában, amelyek mögött három polc található. A komód nem csak belül teremt tárolóhelyet, hiszen közvetlenül a komód felső lapján is elhelyezhet dekoratív kiegészítőket. A kreativitásnak nincsenek határai. Ez lehet egy váza virágokkal, szobrok, gyertya vagy képek. A dekorációkat a szezonnak megfelelően is kiválaszthatja.

chest of drawers.jpg (137 KB)

Barbara két terméket is kiválasztott a gyerekszobába. Az első egy DORA gyerek szekrény fehér színben. Belsejében rengeteg tárolóhely található polcok, egy ruhatartó rúd és egy fiók formájában. A második termék az IGOR polcrendszer, szintén fehér színben. Nagy mennyiségű tárolóhelyet kínál, amely gyermekmotívumokkal ellátott dobozokkal és tárolókkal személyre szabható. A gyerekek számára a polc a kedvenc játékok vagy könyvek kiállítására is szolgálhat.

children room.jpg (146 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése