INGYENES bútor KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden megrendelésre 5.2-tól

Expedo inspiráció: Hangulatos lakás Lucia Nováková-tól

Eliška Kašperanová
23.4.2024

Az Expedo inspirációs sorozatának mai cikkében Lucie Nováková influencer hangulatos lakását tekintjük meg. Lucia, a „Love Island“ és a „Miss 2021“ című valóságshow-kból ismert influencer nem riad vissza a merész, színes kárpitoktól, és ennek köszönhetően otthona pozitív energiát és játékosságot sugároz. Mi pedig büszkén mondhatjuk, hogy hangulatos otthonában az Expeda bútorai is megtalálhatóak.

Expedo inspiráció: Hangulatos lakás Lucia Nováková-tól

A nappali jellegzetes eleme a SAKO fotel. Ez egy minőségi párnázott fotel, amely ikonikus formájának köszönhetően maximális kényelmet biztosít pihenés és kikapcsolódás közben. A tömörfa lábaknak köszönhetően a stabilitás és a szilárdság biztosított. Előnye egy, hogy megvásárolható hozzá egy puff. Ha ez a szín túl merész Önnek, választhat más változatok közül is. Ne féljen azonban ezektől a jellegzetes kárpitszínektől, amelyek életteliséget és otthonosságot kölcsönöznek a belső térnek.

armchair SAKO.jpg (150 KB)

 

A másik termék, amelyet Lucia a hálószobájába választott, a világos ökobőrből készült GOJA kárpitozott boxspring ágy + topper. Ez egy modern ágy, melynek domináns jellemzője a steppelt fejtámla. Előnye a beépített rács és a topperrel ellátott matrac, amely nagy kényelmet biztosít pihenés során. További előnye a nagy tárolóhely az ágyneműk számára. Többféle kárpit és alvófelület méret közül választhat. A boxspring ágyak fő előnyei közé tartoznak:

  1. Nagy alvófelület
  2. Nagy teherbírás és hosszú élettartam
  3. Modern kialakítás
  4. Nagy tárolóhely

bed GOJA.jpg (127 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése