Kilzállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

Újdonságok a fürdőszobabútorok terén

Michaela Štěpánková
16.5.2024

Az újonnan berendezett, kiváló minőségű és praktikus bútorokkal ellátott fürdőszoba otthonának új dekorációja lehet. Weboldalunkon fürdőszobabútorok széles választékát kínáljuk. Legyen szó függő szekrényről vagy szekrényről a mosogató alatt, mosdó, csaptelep és szifon megvásárlásának lehetőségével.

Újdonságok a fürdőszobabútorok terén

1.      LOREL fürdőszoba szekrény a mosdó alatt

A LOREL mosdó alatti szekrény első pillantásra lenyűgöz modern és elegáns kialakításával. Kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll a sérüléseknek és a nedvességnek. A fiók ötletesen díszített és bőséges tárolóhelyet biztosít. A szekrény mosdókagylóval is megvásárolható, amelyhez szifon és csaptelep is tartozik.

LOREL.jpg (89 KB)

2.      WOTANA fürdőszoba összeállítás

Az összeállítás minőségi anyagból készült, mely ellenáll a nedvességnek és a mechanikai sérüléseknek. A wotan tölgy dekor feketével kombinálva rendkívül elegáns hatást nyújt. A függesztett szekrény hat polccal rendelkezik, amelyek közül három az ajtóval zárható, a mosdó alatti szekrény pedig egy fiókkal rendelkezik. A mosdókagylóval együtt a csaptelep és a szifon is megvásárolható.

Lehetősége nyílik megvásárlásárolni a WOTONA 2 változatot, amely két függesztett szekrényt és egy mosdó alatti szekrényt tartalmaz.

WOTANA.jpg (141 KB)

3.      DAKARI fürdőszoba szekrény a mosdó alatt

DAKARI minőségi szekrény ABS peremmel van ellátva, amely véd a mechanikai sérülések és a nedvesség ellen. A szekrény bőséges tárolóhelyet biztosít két fiók formájában. A gyönyörűen díszített előlap keskeny fogantyúkkal kiegészítve kétféle színben választható. Kétféle szélesség közül választhat. A fürdőszobát kiegészítheti a hozzá illő DAKARI függesztett fürdőszobai szekrénnyel.

DAKARI.jpg (70 KB)

4.      SELAH fürdőszoba összeállítás

A SELAH fürdőszoba összeállítás kiváló minőségű anyagból készült, valamint ABS éllel van ellátva, amely véd a sérülésektől és a nedvességtől. Rengeteg tárolóhelyet biztosít. A függesztett szekrény három nyitott polccal, valamint három ajtó mögé rejtett polccal, a mosdó alatti szekrény pedig két fiókkal rendelkezik. Két szín közül választhat - fa dekor kombinálva – lefkas tölgy.

A teljes összeállítás két függesztett szekrényt és egy mosdó alatti szekrényt tartalmaz, ráadásul a mosdó, a csaptelep és a szifon is megvásárolható.

SELAH.jpg (97 KB)

TIPP: Amennyiben függesztett fürdőszobabútor mellett dönt, azzal vizuálisan megnöveli a teret, és könnyen tisztán tartható az alatta lévő terület.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése