Kilzállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

Az EXPEDO raktárak minden kívánságára készen állnak

Vojtěch Král
2.3.2020

Sebesség, pontosság, következetesség. A bútorüzlet logisztikai kihívás. Ugyanakkor vezető szerepet töltünk be a területen. A kifinomult logisztika a mottónk, ezért raktárunkban megy az élet. Bízunk az időben történő szállításban és az ügyfelek elégedettségében. Ne féljen kipróbálni minket!

Az EXPEDO raktárak minden kívánságára készen állnak

Az adatok és a tapasztalatok kulcsfontosságúak

Több éve működünk a piacon. Az EXPEDO-t például a népszerű FAVI bútor keresőből ismerheti meg, de a közösségi hálókon is megtalálhat minket, és a televízióból is megismerhet minket. Szakmai szolgáltatásainkat többéves tapasztalat, minden kategóriájú bútor és egyedi termék értékesítésének átfogó elemzése támogatja. Ennek köszönhetően garantáljuk az áruk elérhetőségét és gyors szállítását.

sklad-expedo.png (347 KB)

A siker alapja a vevőink tapasztalata, valamint az a képesség, hogy lépést tudjunk tartani az idővel, és alkalmazkodni tudjunk az új kihívásokhoz és a jelenlegi trendekhez. Rendszeresen változtatjuk és bővítjük a kínálatot az aktuális vásárlói igényeknek megfelelően. Kínálatunkban tehát minőségi és gyakran kért árukat, valamint az évad slágereit vagy újdonságait találja meg a piacon.

A modern marketing művészete

Haladunk a korral. Nagyon sokat fektetünk a minőségi és a modern marketingbe. Az ügyfelek bármikor kapcsolatba léphetnek velünk a közösségi hálózatokon, írhatnak nekünk vagy felhívhatnak minket. Azért vagyunk itt, készen állunk bármilyen kívánság teljesítésére.

marketing.png (100 KB)

Minőség és gyors kiszállítás

Vállalkozásunk legfontosabb tényezői az értékesített áruk minősége és a szállítás sebessége. Választékunk bevált gyártók termékeiből áll. A logisztika a második nevünk. Ön rendel, mi szállítunk. A kívánt minőségben és rövid idő alatt.

Viszont a minőség időbe telik. Különösen olyan termékek esetében, mint a luxus kanapék, érdemes várni. A lelkiismeretes munka időt jelent. A türelem jutalma a hosszú élettartam.

A szavak valódiságának megerősítésének legjobb módja az, ha kipróbál minket. Az EXPEDO csapata rendelkezésére áll.

 

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése