Kilzállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

Tippek nem hagyományos, kézzel készített karácsonyi dekorációhoz

Unod már az esztelen karácsonyi díszeket az üzletekben, és idén egyedi díszekkel szeretnéd feldobni otthonodat? Íme 3 egyszerű tipp, amelyek segítenek felkészíteni otthonát az ünnepi szezonra, és egy időre elfelejteni a karácsony előtti nyüzsgést. Legyen kreatív velünk!

Tippek nem hagyományos, kézzel készített karácsonyi dekorációhoz

Mikulásvirág papírzacskóból

Egy csillag elkészítéséhez szüksége lesz:

  • 12 papírzacskó,
  • ragasztó
  • olló
  • fonál.

Az elkészítés módja:

Vegyük az első zsákot, tegyük össze a ragasztott véggel úgy, hogy a rövidebb oldal alján legyen. A ragasztót függőlegesen vezetjük át alulról felfelé a zsák közepén, majd egy kicsit vízszintesen az alsó szélétől (fordított T betű). Vegyünk egy másik zsákot, tegyük az első tetejére, és ragasztót alkalmazzunk ugyanazon a helyen. Így járunk el az összes zsákkal.

Miután az összes zsákot összeragasztották, vágja le a felső felét éles hegyű ollóval. Az utolsó oldalon ragassza fel a függő szálat teljes hosszában, és ragassza újra. Az oldalakon kis háromszögek vághatók ki, hogy dekoratívabb megjelenést kapjanak. A végén óvatosan bontsa ki a csillagot, és ragassza össze az utolsó oldalakat. A kész dekorációt ablakokra, ajtókra vagy polcokra is felakaszthatja.

Papírcsillagok.jpg (93 KB)

Szövet karácsonyfa

A fa előkészítéséhez szüksége lesz:

1 darab zöld dekoratív filc (30x30 cm),

1 polisztirol kúp (11 cm),

1 dekoratív csillag,

10 darab plüss pompom különböző színű,

dekoratív fonat,

olvadó pisztoly.

Az elkészítés módja:

Az anyagot 3 cm széles csíkokra vágjuk, amelyeket <>/<>-re vágunk. A csíkok hossza a kúp méretéhez igazodik. A vágatlan oldalú előkészített csíkokat forró ragasztópisztollyal fokozatosan ragasztják a kúphoz, amíg teljesen el nem borulnak filcekkel. Végül díszítse a fát előkészített csillaggal, pompomokkal és húrral. A képzeletnek és a dekorációk számának nincs határa. Használhatja étkezőasztalának, dohányzóasztalának vagy polcainak díszítésére.

Szövet karácsonyfák.jpg (96 KB)

Fenyőtoboz dekoráció a fára

Egy darab elkészítéséhez a következőkre lesz szüksége:

  • 1 fenyőtoboz,
  • 10 db plüss pompon,
  • dekoratív szalag,
  • cérna,
  • olvasztópisztoly.

Az elkészítés menete:

Először is teszünk egy pihentető sétát az erdőben, és összegyűjtjük a díszítéshez tökéletes formájú fenyőtobozokat. Otthon már csak annyi a dolgunk, hogy az egyes tobozok közé forró ragasztópisztollyal dekoratív pomponokat ragasztunk. A fenyőtoboz szélesebbik oldalára ragasszunk cérnával masnit, amivel felakaszthatjuk a díszt akár a fára, vagy bárhová a lakásban. Ha nem szereti a természetes dekorációt, először lefestheti például aranyfestékkel. Díszítés előtt hagyjuk rendesen megszáradni (ideális esetben egy éjszakán át).

pine cone decoration.jpg (91 KB)

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése