Kilzállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

Új részleget nyitottunk, ezúttal Romániában

Markéta Etrychová
7.10.2020

2020 változásokkal teli év számunkra. Ez év közepén ünnepélyesen új részleget nyitottunk a Balkán-félszigeten. Örülünk, hogy sikeresen vállalkozást indíthattunk egy ilyen nyitott és barátságos országban, mint Románia.

Új részleget nyitottunk, ezúttal Romániában

És hogy hogyan kezdődött az egész…

Az Expedo a jelenlegi formájában több mint 11 éve működik Csehországban. Számtalan munkaóra és fáradtság eredménye egy második részleg megnyitása Szlovákiában. A következő terjeszkedés nem sokáig váratott magára. Harmadik részleg nyílt Magyarországon. Idén az Expedo negyedik részlege látott napvilágot. Minek örülhetünk a jövőben?!

Hogyan nő a részleg…

Az új romániai raktár területe a főváros, Bukarest közelében összesen 3820 m2. A csaknem 4000 m2 területet olyan árunak szánják, mely tovább utazik tulajdonosához.

Eddig 22 alkalmazott gondoskodott az egész vállalat zavartalan működéséről és az ügyfelekkel való kommunikációról. Az autópark 9 autóból áll. Idővel az alkalmazottak és autók száma növekszik, hogy az összes megrendelést maximális vevői elégedettséggel tudjuk eljuttatni a vásárlóhoz.

Snímek obrazovky 2020-09-14 145844.jpg (111 KB)

Hogy néz ki az e-shop…

Az ország minden sarkából ellátogathat a román e-shopba, csak kattintson az Expedo.ro oldalra. Ha a román nem az erőssége, akkor nézzen körül a magyar e-shopban és fedezze fel az Ön számára készített híreket.

 

A szeptemberi újdonságok a hálószobák, a nappali vagy a matrac kategóriákban találhatók.

217035.jpg (85 KB)4.jpg (49 KB)moos.jpg (43 KB)215535.jpg (43 KB)

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése