INGYENES bútor KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden megrendelésre 5.2-tól

Expedo inspiráció: Bohó stílusú lakás Kristyvegfox szerint

Eliška Kašperanová
30.4.2024

Mai cikkünkben kristyvegfox blogger invitál minket az otthonába fotókon keresztül. A közösségi médiában az anyaszerepre és az ezzel kapcsolatos tevékenységekre fókuszál. A posztjain keresztül életmódbeli inspirációt oszt meg. Bohó stílusú lakása első látásra lenyűgöz az otthonosságával és a meleg színekkel, természetes anyagokkal. És büszkén mondhatjuk, hogy hangulatos fészkében az Expedo bútorai is megtalálhatóak.

Expedo inspiráció: Bohó stílusú lakás Kristyvegfox szerint

A nappali fő eleme a PESTOS U alakú ülőgarnitúra. Kristy bézs színű kárpitot választott, amely gyönyörűen illeszkedik a belső tér általános megjelenéséhez. Ennek az ülőgarnitúrának az előnye a nagy tárolóhely és az összecsukható mechanizmus, amely lehetővé teszi egy extra ágy kialakítását az alkalmi alváshoz. A fejtámlák és a díszpárnák maximális kényelmet biztosítanak. A semleges kárpitozás előnye, hogy színes párnákkal vagy plédekkel kombinálható. Az U alakú ülőgarnitúrák ideálisak a nagycsaládosok számára, akiknek fontos a kényelem és szeretik együtt tölteni az időt.

sofa.jpg (145 KB)

A gyerekszoba egy másik hely, ahol az Expedo bútorai megtalálhatók. Pontosabban egy gyerekágy fehér dekorral, tárolóhellyel. A semleges színnek köszönhetően harmonizál a gyerekszoba többi részével, és különböző képekkel, párnákkal, plüssállatokkal stb. díszítheti. A tárolóhely ideális a játékok tárolására, amelyekből rengeteg megtalálható egy gyerekszobában.

children bed.jpg (115 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése